Siirry sisältöön

Yleiset ohjeet

Tenttioikeuden ostaminen

Tenttijärjestelmää operoi Aalto Executive Education. Tenttioikeudet ostetaan Aalto EE:n verkkokaupasta ja maksetaan tilauksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla.

Tilauksella määritellään tenttipäivä, tilaaja ja tenttijät. Tenttioikeuden voi siten ostaa joko itselleen tai yritys voi hankkia niitä työntekijöilleen keskitetysti. Samalla kerralla voi hankkia yhden tai useita eri tenttejä lisäämällä. Tenttioikeus tulee hankkia vähintään neljä vuorokautta ennen valittua tenttipäivää.

Ostoksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Tenttijä saa sähköpostiinsa tarkemmat tenttiohjeet sekä linkin oppimateriaaliin, jos se ei ole julkisesti saatavilla.

APV-tutkintojen ja tenttien hinnat 2024

  • Sijoituspalvelututkinto (APV1) 440€ (+ALV)
  • Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2)  770 € (+ALV)
  • APV2 osatutkinto 220€ (+ALV) / aihealue
  • APV ESG -tentti 110€ (+ALV)
  • APV Arviointi -tentti 50€ (+ALV)

Tenttipäivät 2024

Tenttipäivä valitaan verkkokaupassa tenttioikeuden ostamisen yhteydessä.

Seuraavat tenttipäivät APV 1, APV 2 ja APV ESG tenteille ovat 18.4.2024, 16.5.2024, 6.6.2024 ja 13.6.2024.

APV Arviointi -tentille ei ole erillistä tenttipäivää. Sen voi suorittaa seitsemän päivän sisällä tenttioikeuden ostamisesta.

Tentin suorittaminen

Tentti suoritetaan valittuna tenttipäivänä omalta tai työnantajan koneelta, jossa tulee olla toimiva kamera ja mikrofoni. Tenttijän tulee ladata laitteelleen DigiExam Client -sovellus, joka mahdollistaa etävalvotun tentin suorittamisen. DigiExam Client -sovelluksen toimivuus omalla laitteella on hyvä varmistaa testitentin avulla 1–2 päivää ennen tenttipäivää.

Tentti on auki tenttipäivänä DigiExam Client -sovelluksessa ja sen voi tehdä haluamanaan ajankohtana klo 9–16 välillä.

Valitse rauhallinen ja häiriötön tila tentin tekemiseen. Tenttitilanteeseen tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus. Lisäksi sinulla saa olla taskulaskin, kynä ja tyhjä paperi sekä lasi vettä. Ennen kuin vastaat ensimmäiseen tenttikysymykseen, näytä kameralle että paperisi on tyhjä molemmin puolin. Verkkotentissä on myös saatavilla sisäänrakennettu laskin, joten oma laskin ei ole välttämätön.

Mikäli sinulla on digitaalisen tentin tekemiseen liittyviä liikuntarajoitteita tai erityistarpeita, ota yhteyttä ennen tentin ostamista osoitteeseen apv@aaltoee.fi. Tenttiin voi anoa lisäaikaa toimittamalla todistuskopion mm. luki- tai oppimisvaikeudesta. Vaikeuden todentamiseksi riittää erityisopettajan, psykologin tai puheterapeutin lausunto. Myönnettävä lisäaika riippuu kokeen luonteesta ja kestosta. Jokaista tenttisuoritusta, myös uusintatenttejä, varten tulee anoa lisäaika aina erikseen.

Tentin jälkeen tenttijä saa noin viikon kuluttua sähköpostiinsa ilmoituksen, kun tenttitulokset ovat nähtävissä DigiExam -sovelluksessa. Digitaalinen sertifikaatti toimitetaan kahden viikon kuluessa.

Ota yhteyttä

Jos haluat että sinuun otetaan yhteyttä niin täytä lomakkeesta ainakin yksi yhteystieto-kenttä.

Täytä sähköposti, jos haluat että sinuun olla yhteydessä sähköpostitse
Täytä puhelinnumero, jos haluat että sinuun olla yhteydessä puhelimitse
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.