APV-Sijoitustutkinnot Oy vastaa sijoitusneuvojille suunnattujen APV-tutkintojen tarjoamisesta ja tutkintojärjestelmän kehittämisestä. 

Hallintomallin muutoksen seurauksena etsimme APV-Sijoitustutkinnot verkoston johtoon osaavaa ja innostunutta 
 
TOIMITUSJOHTAJAA 

jatkamaan toimintaa vakaalta pohjalta.  
 
Toimitusjohtajana tulet vastaamaan APV-Sijoitustutkinnot Oy:n liiketoiminnasta kokonaisvaltaisella otteella. 
 
Tulevalta toimitusjohtajaltamme odotamme aiempaa kokemusta APV-tutkintojärjestelmän toiminnasta, finanssitoimialan koulutuksen ja sääntelyn vaatimuksista, verkoston johtamisesta sekä tuloksellisesta johtamistyöskentelystä nopeasti digitalisoituneessa toimintaympäristössä.  

Olet suunnitelmallinen ja osaat tehdä päätöksiä, tunnistat kehitystrendejä ja viet liiketoimintaamme eteenpäin yhdessä verkostoon kuuluvien yhteistyökumppanien ja omistajien kanssa. 
 
Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä organisointikyky pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön. Sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva yliopistotasoinen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen. Kokemus koulutus- ja sijoituspalvelun alan toiminnasta katsotaan eduksi. 

Tehtävän sijaintipaikka tulee olemaan Helsingissä. 

 
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.11.2022 mennessä osoitteeseen info@apvtutkinnot.fi.